Receiver does not receive message under topic section from ActiveMQ broker

Oct 5, 2016 at 9:08 AM
Broker: Apache ActiveMQ, Version: 5.13.0

I used Amqp.Net35.dll for sending and receiving message.

I can able to send/receive message under Queue section in broker.

I can able to send message to topic ("topicName") but i am unable to receive message from same address with same topic. Whats wrong on this? Can you help me?
// .Net framework 3.5
using Amqp;
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Text;

namespace Sender
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
Address address = new Address("amqp://guest:guest@aaaa:5672");
Connection connection = new Connection(address);
Session session = new Session(connection);

        Message message = new Message("Hello Message");
        SenderLink sender = new SenderLink(session, "name", "topic://topicName");
        sender.Send(message);
        sender.Close();

        ReceiverLink receiver = new ReceiverLink(session, "name1", "topic://topicName");
        Message message1;
        while ((message1 = receiver.Receive(1)) != null)
        {
            receiver.Accept(message1);
            Console.WriteLine(message1.Body.ToString());
        }

        receiver.Close();

        Console.ReadKey();

        session.Close();
        connection.Close();
    }
}
}
http://aaaa:8161/../topics
That web page shown that No. of consumer count as 1 when i am trying to connect the particular topic for receiving.

And also i have changed timeout to default.
while ((message1 = receiver.Receive()) != null)

Even i didn't receive any message.
Any idea?